Saadet Körfez Hereke den Start verdi
 Saadet Körfez Hereke den Start verdi

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı Belediye Başkan aday adaylığı ile istişare çalışmalarına herekeden başlayarak bir şekilde seçim startını da vermiş oldu.

Mahalli seçimler yaklaştıkça siyasi partilerde hareketlilik gözleniyor. Körfez İlçede aday adaylarının açıklanmaya başladığı şu günlerde Çalışmalarını gizli ve derinden sürdüren Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan Başkanlığında İstişare toplantılarına Herekeden başlayarak çalışmalarına başladı.

Milli Görüş Belediyeciliği Bir Markadır

Seçimlerde Körfez Halkının karşısına ciddi, Güvenilir, Körfezi yeniden Hak ettiği yere getirecek bir ekiple Körfez Halkımızın Karşısına çıkacaklarını söyleyen İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan sözün ve verilen sözlerin bir anlam ifade ettiğini Körfeze destansı hizmetler yaparak  Milli Görüş Belediyeciliğini Marka olduğunu ıspat edeceklerini söyledi.

Saadetin Adayını Körfez Halkı seçecek

Belediye başkanlığı ile istişare çalışmaları bütün mahallelerde icra edileceğini söyleyen Sarıdoğan daha sonra il teşkilatımızın başkanlığında bütün teşkilat mensuplarımızın bir araya geldiği genel bir istişare toplantısı yapılacağını söyleyen   Sarıdoğan  istişareden çıkan aday adaylarımızı Yine il başkanlığımızın kontrolünde Kamu oyu yoklaması yaparak belediye başkanımızı Körfez halkı belirleyecektir dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817