Saadet  Körfez Köy temsilcileri ile buluştu

Saadet Partisi Körfez ilçe başkanı Recep Sarıdoğan ve yönetim kurulu üyeleri  Körfez İlçe ye bağlı Köylerin  Temsilcileri ile bir araya gelerek köylerle ilgili yapılacak çalışmalar hakkında fikir alış verişi yapıldı.

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan,Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, Halkla ilişkiler Başkanı Fikret Aktaş, Eğitim Başkanı Muzaffer Güçlü,Mali  İşler başkanı Recep Karabay ve Köylerden Sorumlu İlçe Yönetim Kurulu üyesi Selahattin Akgül Saadet Partisi Köy Temsilcileri ile Sevindik li Köyünde bir toplantı gerçekleştirdiler.

Saadet Partisi olarak çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyleyen İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan Körfez ilçemizde seçim startını yaptığımız katılım töreni ile birlikte vermiştik. Şimdi ise Sevindik li Köyünde siz değerli Köy Temsilcilerimizle birlikte yapılan bu toplattı ile birlikte Köylerde de Seçim startımızı vermiş oluyoruz dedi

Köylü Üretmeli ve Malını Köyde Satmalı

Büyük şehir yasası ile Köylerin mahalle olduğunu söyleyen Sarıdoğan Şehre yakın köylerin  Tarım ve hayvancılık ta desteklenerek mutlaka köyde yaşamayı özendirmek ve göçü önlemek hatta geriye dönüşleri hızlandırmak için Köylüye her türlü desteğin verileceği hatta Köylerde pazarlar kuracaklarını bununla birlikte köylünün ürettiği Peynir,Yağ,yoğurt,Yumurta gibi GDO Suz  gıdalarını yine köylerde ve ilçede yapılacak Köylü Pazar yerlerinde  malını pazarlamasına yardımcı olacaklarını söyledi.

 

İşçinin Memurun, Emeklinin ve Köylünün tek dostu olan Köylünün Kalkınmasında ve yüzünün gülmesinde en büyük  pay Muhterem Hocamız Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan ait olduğunu söyleyen Sarıdoğan,İnşallah yeniden sizlerin ve ülkemiz kadir şinas halkının desteği ile Saadet partisi iktidara gelecek ve hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi.

Milletimizin Saadete gelmesini hızlandırmalıyız

Köylerin sorunlarını Köy temsilcilerinden dinleyen Sarıdoğan sizlerin düşünceleri fikirler bizim için çok önemlidir. Sizler Saadet Partisinin Görüşlerini Hizmetleri ve projelerini Köyde yaşana Köy sakinlerimize mutlaka ulaştırmalısın ve Köylünün bir an önce bu sıkıntılardan kurtulması için Saadet partisinin geçmişte yaptığı hizmetleri örnek göstererek milletimizin saadet partisine oy vermesini hızlandırmalıyız dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817