SAADET KÖRFEZ’DE GÖRKEMLİ AÇIKLAMA
 SP Körfez’de açıkladığı Belediye Başkan Adayını gövde gösterisi yaparak tanıttı. Parti İlçe Binası’nda yapılan açıklamada, salon partilileri almadı. Açıklama sırasında salon sloganlarla inlerken, konuşma şekli ve ses tonu ile Necmettin Erbakan’ı hatırlatan Ünal Aktaş’ı partililer bağırlarına bastılar.

Aday açıklama törenine SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ile yine il yöneticileri, İlça Başkanı Recep Sarıdoğan ve ilçe yönetimi ile çok sayıda partili katıldı. DP’nin eski İlçe Başkanlarından Fuat Çakır’da açıklama sırasında salonda yer aldı ve destek verdi. SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Körfez’in en güzel konuma taşınması için çalışacaklarını söyleyerek, ‘’Körfez yeniden yapılandırılmalı, planlanmalı. İmar ve sosyal açıdan yeniden yapılanma şart.Bunu bildiğimiz için il ve ilçe yönetimlerinde görev almış, Rahmetli Erbakan hocamızla çalışmış değerli bir büyüğümüzü aday gösterdik. Körfez önce Kocaeli’nin, sonra da Türkiye’nin örnek belediyesi olacaktır.Gençler oy verirken siaysi partileri araştırsınlar. Türkiye belediyeciliği RP döneminde öğrendi. Çöp toplamayı, susuzluğu çözmeyi bizden , Milli Görüş’ten öğrendiler’’ dedi. İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan’da, Mart seçimlerinde Körfez’de kazanacaklarını, gerçek hizmet isteyen halkın doğru seçimi yapacağını, geçmişlerinin hizmet örnekleriyle dolu olduğunu söyledi.

Daha sonra alkışlar ve gençlerin sloganları arasında tanıtılıp, kürsüye çağrılan Ünal Aktaş, Necmettin Erbakan’a benzeyen ses tonu  ve konuşma şekliyle hitap etti. Ünal Aktaş konuşmasında, Körfez Belediye Başkanlığı makamının partililer tarafından alınacağını belirterek, ‘’Arkadaşlarım adaylık görevini bana verdiler. Allah yolunda ibadet aşkıyla kabul ettim. Bu makamı sizler alacaksınız, biz sizin adınıza hizmet edeceğiz. Körfez Belediyesi’ni 5 yıllığın, 10 yıllığına değil hiç bırakmamak, geri vermemek üzere alacağız’’ dedi. Ünal Aktaş’ın bu sözleri salonda büyük coşkuya neden oldu ve dakikalarca alkışlandı.

Ünal Aktaş Kimdir?

Ünal Aktaş 1948 yılında Manisa Akhisar’da doğdu. 1972 yılında Elazığ Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Makine Mühendisliği’ni bitirdi. 4 yıl Makine Kimya Endüstrisi’nde çalıştı. Kırıkkale Çelik Fabrikası çelik Dövme  Atölyesi Şefliği ve Baş Mühendisliği yaptı. Yine 2 yıl MKE’de ve 3 yıl Seka’da Atölye Şefi olarak çalıştı. Halen Hereke’de ipek halı ve ihracatı yapan Ünal Aktaş, Rahmetli Necmettin Erbakan ile  ağır sanayi hamlesi çalışmalarında yer aldı. İyi derecede İngilizce bilen Ünal Aktaş 2 çocuk babası ve yarımca Atalar Mahallesi’nde oturuyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817