SAADET KÖRFEZ’DE, ÖMER FARUK COŞKUN YENİ BAŞKAN
 Saadet partisi Körfez İlçe’de, İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan’ın Kocaeli Milletvekili adayı olmasından sonra boşalan göreve, Ömer Faruk Coşkun getirildi. Aday olduğu için bu görevden ayrılan Sarıdoğan, yeniden yapılacak kongre ile tekrar göreve gelebilecek.

Yapılan açıklamaya göre, Recep Sarıdoğan’ın Kocaeli Milletvekili adayı olmasından sonra, ilçe başkanı olarak Ömer Faruk Coşkun atandı. Daha önce de yönetim Kurulu içinde bulunan Ömer Faruk Coşkun, göreve başlar başlamaz seçim çalışmalarında ki aktif yerini aldı. Recep Sarıdoğan, seçimler sonrasında ilk hedefinin meclis gitmek olduğunu, ama bunun olmamsı halinde de ilçe başkanlığını Ömer Faruk Coşkun’un yürüteceğini, daha sonrası için de konuşmak için erken olduğunu söyledi.

Saadet Körfez’de, yapılacak olan ilk kongreye kadar Ömer Faruk Coşkun ilçe başkanı olacak. Recep Sarıdoğan ise aday olması ve seçilmesi halinde eski görevine dönebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817