banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Saadet Körfez’de Sahaya  İndi

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, İl Başkan yardımcısı MYK üyesi Recep Sarıdoğan, İlçe Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hikmet Aydın, ilçe yöneticileri esnaf ziyaretlerine başladılar.

İlçede gerçekleşen açılışlara da katılan ve sahada ki varlıklarını gösteren Saadet Partisi ekibi, güçlü bir belediye başkanı ve belediye meclis üyesi aday listesiyle rekor oranda oy alacaklarını söylüyorlar. İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, Körfez’in geleceği için kendilerine ihtiyaç olduğunu ifade ettiği ziyaretlerde, “Körfez hak ettiği hizmetlere bizimle kavuşabilir. Kadromuz ihtiyaç duyulan her alanda kaliteli ve yeterlilik sahibi isimlerden oluşacak” dedi.

Saha ziyaretleri yapan Saadet Partisi’nin bir yandan da ziyaretçileri de oluyor. Kars-Ardahan- Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır, yönetimiyle birlikte ziyaret ettiği İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun’a düzenledikleri kaz gecesinin davetiyelerini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826