banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Saadet Körfez’de sokağa İndi
 Saadet Partisi Körfez İlçe Yönetimi tarafından düzenlenen etkinlikte, Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç,  kahvaltılı basın toplantısında genel politika üzerinden iktidar partisine yüklendi. Açıklamadan sonra Tongüç, ilçe yönetimi ve Bolu İl Yönetimi esnaf ziyareti yaparak seçim çalışmalarını sahaya indirmiş oldular.

Saadet Partisi tarafından başlatılan ve genel seçimler için destek amaçlı çalışmaları içeren program kapsamında, Körfez’e gelen SP Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, İl Müfettişi Osman Özkaya, Bolu ve Kocaeli İl Yöneticileri, Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ve ilçe yönetimi Şef Murat Restaurant’ta buluşarak, kahvaltılı basın toplantısı yaptılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, yolsuzluk, rüşvet, adam kayırmanın had safhaya ulaştığı son günlerde halkın SP’ye yöneldiğini söyleyerek, ‘’Türkiye’ye bu durumu anlatma ve halkı aydınlatma çalışmaları başlatıldı. Körfez İlçe’de bu çalışmanın ilk duraklarından oldu. 2015’te partimiz hak ettiği başarıya ulaşacak ve halkın ve teveccühü ile yönetimdeki yerini alacaktır’’ dedi.

Daha sonra basın açıklamasına geçen Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, ilk olarak Fransa’da yaşanan olaylara değindi ve ‘’Basın özgürlüğü adı altında hiç kimse Peygamberimize ve dini inançlara hakaret edemez. Fransa’da bu yapılmıştır. Birilerinin, Fransa’da ki hadise ile dayanışma içindeyiz demesini doğru bulmuyoruz. Bu ülkede öldürülen insanlara ses çıkartmayanlar, Fransa’da ki olaylarda sizinleyiz demişlerdir. Eli yeni çocuk kanından çıkmış Netenyahu ile kortejde yan yana yürünmesi abestir. Teröre karşı yürüyoruz diyenlerin, terörden beslenenler olması trajı komik olmuştur. Amerika 11 Eylül’de saldırıya uğradığını iddia etti, tonlarca demir yığını arasından saldırgan olarak adlandırdıkları insanların pasaportları yıpranmamış halde bulundu, bu anlamlıdır. Ardından da yapılan operasyonlarla 1. 5 milyon Müslüman öldürüldü’’ dedi

Tongüç, batının İslam ülkelerini sömürme amacı taşıdığını belirterek, ‘’Batı, İslam ülkelerini rahat sömüremediği için terör algısı yaymaya çalıştı. Batı adil bir dünyadan bahsetmiyor, Afrika’nın, özellikle de İslam ülkelerinin sömürülebilmesi için algı oluşturuyor. 4 bakan için oylama yapıldı ve mesele halı altına süpürüldü. Geçmiş hatırlanırsa Osmanlı İmparatorluğu’da yolsuzluklar başladıktan sonra çökmüştü. 3 Y için yola çıktık bunlar yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele diyenler daha ilk Y’de sınıfta kaldılar’’ dedi.

Açıklamadan sonra SP gurubu, Körfez Ağadere Caddesi’nde ki esnafı ziyaret ederek, sohbet edip ilk saha çalışmasını başlatmış oldular. Ziyaret sırasında SP ekibine yakınlık gösteren Ağadere esnafının ekonomik olarak zor günler yaşamaktan yakındıkları görüldü. Çalışmaların diğer esnafları ve sırasıyla da Kocaeli’nin ilçelerini kapsayarak devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826