Saadet Körfezden Geleneksel Pikniğe Davet

Saadet Partisi Körfez ilçe teşkilatı Genel başkan Yardımcısı ve Mahalli idareler başkanı İlyas Tonguç’un katılımı ile Geleneksel Piknik programı düzenliyor.

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı 1 yıllık çalışmalarını Her yıl düzenli olarak yapılan geleneksel Piknik programı ile süslemeye hazırlanıyor. Saadet Partisi Körfez ilçe başkanı Recep Sarıdoğan Körfezde en etkili ve ses getiren Mevcut Belediye başkanı Yunus Pehlivanı yaptığı eleştirilerle zor durumda bırakarak Körfez ilçe yapılan yanlışları dile getiren tek siyasi parti başkanı diye biliriz.

Programın Onur Konuğu İlyas Tongüç

Gerek eleştirileri ile  gerekse körfez ilçede var olan sorunları dile getirerek gündemde kalmasını bilen, her zaman halkın ,Esnafın, Köylünün dertlerini dinleyen  her zaman Vatandaşlarla  içiçe olan Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarııdoğan Ramazan öncesi Genel Merkez Mahalli İdareler Başkanı İlyas Tonguç,İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ve Sürpriz Konukların  katılımı ile yapılacak Piknik Programıyla birlikte Körfez İlçede seçim stardı vermeye hazırlanıyor.

Yer İlim Tepe Piknik Alanı

30 Haziran Pazar Saat.11.00 İlim Tepe Piknik Alanında yapılacak Programa bütün Körfez Halkını da davet eden İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan Körfez halkını yapılacak piknik programında aramızda görmek istiyoruz. Bu heyecanımıza ve İkramımıza katılacak halkımız bizi ziyadesiyle memnun etmiş olacaktır dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817