Saadet partisi geleneksel kahvaltısı
 Saadet Partisi Körfez ilçe Yönetiminin ilginç bir geleneksel kahvaltısı var. İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ve ekibi, olağan üstü bir durum olmadığı takdirde Pazartesi günleri sabah kahvaltısını birlikte yaparak, gündemle ilgili çalışma yapıyorlar.

Bunun için Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’n deki değişik esnafları tercih eden Saadet Partisi Körfez İlçe Yönetimi, kahvaltıda zaman zaman konuk da ağırlayarak esnafın nabzını da tutuyorlar. Geleneksel hale gelen hafta başı kahvaltılarında bir araya gelme imkanı bulan yönetim, bu şekilde haftaya gündeme ilişkin çalışma yaparak başlamış oluyorlar.

Bu haftaki kahvaltıda Körfez esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk’ü de konuk eden Recep Sarıdoğan, zor günler yaşayan esnafla ilgili de bilgi alma şansı buldu. Sarıdoğan, geleneksel hale gelen sabah kahvaltılarının seçimle ilgili olmadığını, buluşmak ve sohbet için vesile olduğunu ve devam ettireceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817