banner2779
banner2752
banner2750

Saadet Partisi  ivme kazanıyor
 Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, her söylemde, her platformda haklılıklarının konuşulduğunu ve bunun da kendilerine gurur verdiğini ifade ederek, ‘’Partimize hızlı bir akış var, siyasi arenadaki tutarsızlıklar ve belirsizlikler bize olan inancı da arttırıyor. Yaptığımız saha çalışmalarında daha önce de haklı olduğumuzu söyleyen, gönülden desteklediklerini belirten vatandaşlarımız vardı. Bu kez, yalnızca sözle ifade edilmiyor, partimize katılımlar olarak bu ilgi gösteriliyor’’ dedi.

Katılım

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı, geniş çaplı katılımlar için çalışmalar yaparken, partiye gelen ve yeni üyelik yapmak isteyen vatandaşları da kabul ediyor. Bunlardan biri olan Abdullah Turak’ın yakasına parti rozetini takan Ömer Faruk Coşkun, hayırlı olmasını diledi. Katılımların hızlı bir şekilde artacağı ve SP’nin çok yakında asıl gücüne kavuşacağı belirtildi.

Neden, "Hayır’’

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, referandum da takınacakları tavır ile ilgili de yaptığı açıklamaları bir kez daha tekrarlayarak, ‘’Saadet Partisi başkanlık sistemi için ne düşünüyor.
Saadet Partisi en başından beri başkanlık sistemine EVET diyor. Peki... Saadet Partisi referandumda neden HAYIR diyeceğini ifade etti... Burada dikkat etmek lazım... saadet partisi başkanlığa EVET derken bu hali ile referandumda milletin önüne gelecek bazı maddeleri sakıncalı buluyor. Bunların referandumdan önce değiştirilmesi gerektiğini bizzat en yetkililere duyuruyor. Eğer bu hali ile gelirse de HAYIR diyeceğini ifade ediyor. Şimdi yapılması gereken bu SAĞDUYUYA kulak verip bu maddeleri gözden geçirmektir’’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751