SAADET PARTİSİ, KONGREYE SİYASİ PARTİLERİ DE DAVET ETTİ
 ‘’Doğuyu dövüyor, batıdan oy alıyor’’

Saadet Partisi körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve yönetimi tarafından, CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve yönetimine yapılan ziyarette ilginç konuşmalar yaşandı. Ömer Faruk Coşkun, kongre davetiyesini Mehmet Kaçar’a vererek, genel kurulda aralarında görmek istediklerini söyledi. Ziyaret sırasında yapılan konuşmada, mecliste yer alan siyasi partilerin bir masa etrafında oturup çay dahi içemediklerini söyleyen Ömer Faruk Coşkun, ‘’İnşallah ilerde bu anlayış da yıkılacaktır. Çöp fabrikası konusunda aynı düşünceleri paylaşıyoruz, ilçeye yapılmamalı. Ülke genelinde tarım alanları, ormanlar bitti, işsizlik had safhada. Gerçek işsizlik yüzde 25 oranlarında. 18 milyon genç, 2019 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak ve gelecek umutları yok’’ dedi.

Görüşlerini dile getiren CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaçar’da, iktidarın doğuyu dövüp, batıdan oy alma peşinde olduğunu söyleyerek, ‘’Bu ülkede toprağını işlemek isteyene, ekme dediler ve para verdiler. Sanayileşme ve tarım olmadan kalkınma olmaz, mirasyedi gibi her şeyi sattılar. Anlamsız bir şekilde tek adamın isteğiyle ülke savaşa gidiyor. Tek başına iktidar olmalarına rağmen, mutlu olmuyor ve kendi istikbali için ülke savaşa sürükleniyor. Doğuyu döverek, batıdan oy alıyor. Kimse de bu gidişe dur demiyor’’ dedi.

Saadet Partisi Körfez İlçe Yönetimi, daha sonra MHP ve AKP’yi de ziyaret ederek davetiyelerini verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817