banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Saadet Partisi Körfez Barbaros’la dertleşti

Saadet PartİSİ Körfez İlçe başkanı Recep Sarıdoğan Başkanlığında Yürütülen Söz Mahallede programlarının 2.sini Barbaros Mahallesinde gerçekleştirdi.

Barbaros mahallesindeki katılımına Mahallelinin duyarlılık göstererek yoğun bir katılım sağlaması Saadet Partilileri sevindir. Mahallelinin yoğun ilgi gösterdiği Toplantıya Partinin Ağır Toplarından Eminönü Eski Belediye başkanı ve Genel başkan başdanışmanı Lütfi Kibiroğlu, Eski Kesekoy Belediye başkanı Mehmet Aras, Mahalli İdareler Başkanı Yaşar Doğan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Altunbaş, Eski Körfez İlçe Başkanı Maşallah Söğüt, İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan la birlikte birçok partili katıldı.

İkiyüzlü siyaset Bizim kitabımızda yazmıyor

Açılış Konuşmasını Yapan İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan Saadet Partililer olarak her zaman ezilenden yana olduklarını Milletimizin Menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu uyguladıklarını hiçbir zaman İçi başka Dışı başka olmadıklarını Maskeli hiç olmadık, ikiyüzlülük bizim kitabımızda yazmıyor dedi.

AKP Adaleti Çalışana %4 zam Vergiler ve Doğal Gaza %30 zam

Konuşmasına AKP yi eleştirerek  başlayan Eden Lütfi Kibiroğlu Bu iktidarın Yaptığı hata bini geçmiştir. bugün bankalara İnsanımızı soyduran bunlar, açlık sınırının altında Askeri ücrete mahkum eden bunlar, Doğal gaza, elektriğe, Benzine enflasyon %6.5 olarak açıklamalarına rağmen %20-30- seviyesinde zam yapanda bunlar. Peki İşçiye memura, Askeri ücretliye enflasyonu göstererek altında ücret artışı yaparken niye vatandaşın ihtiyacı olan ana giderlere enflasyonun üstünde zam yapıyor vergileri artırıyorsunuz? Milletimize soruyoruz bundan daha kötüsü var mı? Bun dan daha kötüsü yatalak olmaktır. Eğer böyle giderse insanımız daha çok sıkıntı çekecektir. Bu zulümlerden kurtulmanın yolu Saadeti İktidara getirmektir dedi.

    Mahalle sakinleri diken üstünde                                                                                   

Söz mahallede programına mahalle sakinlerinin Konuşmaları ile devam edildi. Konuşmalarına Saadet Partisinin böyle bir uygulama yapmalarını taktirle karşıladıklarını söyleyen Mahalle sakileri bu gün ne iktidar partisinin millet vekilleri gelip bizim derdimize derman oluyor ,nede Parlamentoda grubu bulunan partiler sorunlarımızı kamu oyuna taşıma zahmetinde bulunuyorlar.

Evlere Masraf Yapamıyoruz Çünkü Boşa gidecek

Özellikle Samsun bölgesinin bundan 10 sene öncesi ne kadar Dolum tesislerinin yaklaşık 1.5km mahalleye uzak olmasına rağmen bugün resmen dolum tesisleri mahalleye 100 metre mesafeye kadar yaklaşmıştır diyerek Söz Alan Mahalle sakinlerinden Nahit Yılmaz İnsanımızın burada Herhangi bir patlama olacak mı diyerek tedirgin bekleyişi sürmektedir. Yetkililerin bu mahalleyi başka bir yere kaldırma sözlerine rağmen hala bir sonuç alamadıklarını, bununla birlikte bizler evlerimize hiçbir masraf yapamıyoruz, ne boya ne tamir nede çatı onarımı çünkü her daireye yapılacak masraf yıkılacağı için boşuna yapılmış bir masraf olacaktır dedi.

Bu mahallenin sanayi bölgesi ilan edildiğini söyleyen Nahit Yılmaz Burası değerli bir bölge haline geldi. Belediye Başkanımız Yunus Bey bizlere 4 Ay önce çözüleceğine dair söz verdi. Hala kendisinden bir Müjdeli haber bekliyoruz dedi.

Körfez Belediyesinin Gündeminde Körfez Yok

Son Kürsüye Çıkan Eski Köseköy Belediye başkanı Mehmet Aras Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu  Söz Mahallede çalışmalarını takip ettiklerini bununla birlikte Belediyenin Meclis  Toplantısını da İl Mahalli idareler başkanı olarak izliyoruz. İnanın Körfezin yararına sizin menfaatinize konuşulan hiç maddeye rastlamadık. Söz mahallede çalışmalarında mahalleliyi dinlediğimizde Körfezin dağlar kadar sorunun olduğunu dinliyoruz ama vatandaşın feryadını duyan yok dedi.

Hakkınızı kimseye yedirmeyin

Biz her zaman yanınızdayız diyen Mehmet Aras, Hakkınızı Meclis Toplantılarına Katılarak arayın, yetmedi Büyükşehir Belediye başkanına gidin eğer çözüm bulamazsanız Ankara’ya giderek sesinizi başbakana duyurun hakkınızı kimseye yedirmeyin sonuna kadar Saadet Partisi Olarak yanınızdayız dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826