banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Saadet Partisi Körfez Esnaf Odası Başkanı  Yahya Öztürk’ü ziyaret etti
 Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ve yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerini yeni yerinde ziyaret etti.

Saadet Partisi Körfez ilçe Başkanı Recep Sarıdoğan, Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, Yönetim kurulu üyelerinden Süleyman Duman, Necip Özkan, Mehmet Yaşar Yaşar erle birlikte Körfez Oda Başkanı Yahya Öztürk’üziyaret etti. Ziyaret esnasında Esnaf Oda Yönetim Kurulu üyelerinden, Sabahattin Yiğit, Muhammet Çelik, Recep Erdoğanoğlu’da ziyarette hazır bulundu.

Esnaf Odasının Yeni Yerinin açılışında il Dışında olması nedeniyle katılamadığını söyleyen Recep Sarıdoğan, ‘’ Bizim yerimize Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız katıldılar. Ama biz yeniden Yahya başkanımızı ve yönetimini ziyaret ederek,  hem yeni yerlerinin hayırlı olmasını hem de Körfezle ilgili fikir alış verişinde bulunmak amacı ile kendilerini ziyaret ediyoruz’’ dedi.

Körfez Esnaf odasına Körfez esnaflarının doğru bir ismi seçtiğini söyleyen Sarıdoğan,’’ İnanıyorum ki Yahya Başkan Geçmişten gelen birikmiş sorunları hallettiği gibi, bundan sonra Körfez Esnafının dertleri, sıkıntıları ile hem hal olur. Körfez esnafını AVM’lere yem etmeden onların ayakta durması daha fazla kazanması için elinde gelen her şeyi yapacağına inanıyorum. Bunun için bize düşen bir şey olduğunda her zaman doğru yapılan çalışmalarının yanında olacağız’’ dedi.

Ziyaretinden dolayı Recep Sarıdoğan ve ekibine teşekkür eden Körfez Esnaf Oda Başkanı Yahya Öztürk, ‘’ Sayın Saadet Partisi ilçe başkanının her zaman Körfez ilçenin sorunlarını dile getiren en çok ta Küçük esnafın yanında yer alan dertleri dinleyen ve hiçbir desteği bizden esirgemeyen Recep Sarıdoğan’a teşekkür ediyorum’’ dedi. Körfez esnafının sorunlarının minimuma inmesi için yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ellerinden den gelen bütün gayreti göstereceklerini söyleyen Yahya Öztürk, ‘’Körfezin Gürültüsünü çeken, Kirliğini teneffüs eden esnafımızın yüzünün gülmesi,  ticaretlerinin artması için elimizden gelen bütün imkanları seferber edeceğiz’’ dedi. Toplantı sonrası İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, Yahya Öztürk’e çiçek taktim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826