Saadet Partisi Körfez İlçe teşkilatı aylık ilçe divan toplantısını teşkilat binasında gerçekleştirdi.

Ahlaksızlık ithal edenler Ülkeyi Kalkındıramazlar

İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Mahalle başkanları, İstişare heyeti ve Köy temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan,Bu ülkede dertli olan 40 yıldır hak ve hakikatten ayrılmadan mücadele  eden tek siyasi hareketin Saadet Partisi Milli görüş kadroları olduğunu söyledi. Sarıdoğan;” Bu gün ülkemizin geldiği noktayı bu hale getirenler, hep batıya meyiledenler  olmuştur diyen SarıdoğanBu milletin değerlerini, inancını, kültürünübırakarak Ahlaki çöküşte zirve yapan Aile Mefhumunu bitiren batının kokuşmuş değerlerini kendi milletinin üzerinde uygulamaya çalışan siyasi zihniyetler bu milletin manen ve madden kalkınmasına öncülük edemezler.

Taksim Hak ve Adaletten uzak zihniyetlerin fotoğrafıdır.

Taksimdeki olayların arkasında yatan gerçek Maddeci,Materyelis,Hak ve Adalet anlayışından uzak zihniyetlerin yansımasıdır diyen Sarıdoğan,”Gösteri yaparsınız, olumsuzlukları dile getirirsiniz ama hiç kimse başkasının malına zarar veremez, Hiç Kimse bu ülkenin asayişinden sorumlu gecesini gündüzünü ülke insanın emniyeti için çalışan Emniyet mensuplarına taş atamaz, onları incitici söz söyleyemez”dedi

Sömürmekten ve Sömürttürmekten vazgeçin

Bu iktidar taksim olaylarından ders çıkartmalıdır diyen Saadet Partisi Körfez  İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan siz Bu üle evlatlarına İnancını ve Öldükten sonra bir hesap günü olduğunu  okullarda öğretirseniz, Siz  bu ülkede milletin önünden kişiler olarak yaptığınız yanlışlardan, adam kayırmaktan, milletin alın terini sömürmekten ve sömürtmekten vaz geçerseniz inanıyorum ki bu millette sizi örnek alacak ve bu gibi ülkemizi Dışarıya karşı itibar kaybettirici hareketlerden, kavgadan yakıp yıkmaktan vazgeçecektir diyerek iktidarı eleştirdi.

Hakkında çıkan yerel haberlere eleştirilerde bulunun Recep Sarıdoğan Sayın Belediye başkanımız Yunus Pehlivan Bizim Körfez Fk ile ilgili eleştirilerimize cevap olsun diye bir açıklama yapma zahmetinde bulunmuşlar. Körfez Fk’nın Bütçesinin 3000 Milyon Tl olduğundan bahsetmişler yani bizim haklı olduğumuzu  itiraz ederek eskilerin deyimi ile Şark Kurnazlığı ile sözde itiraz etmişler ama verdikleri rakamla doğrulamışlardır. Çünkü 3000 milnyon Tl  yıllık harcadıkları meblağdır, bunu K-kendilerinin belediye başkanlığına geldiği 2004-2013 yani 9 yıla yaydığımızda harcanan 27 Bin tl olarak karşımıza çıkıyor”dedi.

İnanıyorum ki Körfez Halkı bunları çok iyi takip ediyor diyen Sarıdoğan Bu milletin gazını aldık diyenlere bu millet öyle bir gaz çıkartarak cevap verecek ki ogaz onları gaz çukurlarına gömecektir dedi. Kim Nederse desin gelecek bu milletin Hakkını yemeyenlerin, İnanç değerlerini Baş tacı edenlerin iktidarına yani Saadet İktidarına gebedir dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817