SAADET PARTİSİ KÖRFEZ’DE BULUŞTU

Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu , Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ve il ilçe yöneticileri ile üyelerin yanısıra, konuk olarak ta İstanbul eski İl Başkanlarından Sadrettin Karaduman katıldı. Konferansa katılan üyeler Emre Bağce’nin katılmayacağını öğrenip üzülürken, Sadrettin Karaduman’ın konuşmasını dinlediler. Konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Recep Sarıdoğan, Saadet Partisi’nin her zaman bitirilemeyen ve korkulan parti olduğunu söyleyerek, ‘’10 yıl sonra çıkmaz sokağa girildi ve Saadet Partisi özlenen, istenen parti oldu. Biz seçimden seçime çalışan bir parti değiliz. Körfez’de Saadet Partisi’nden başka muhalefet olan parti yok. Yeterki bizim önerdiklerimiz, söylemlerimiz yapılsın, seçilen kim olursa olsun bizim proğramımızı uygularsa başarılı olur. Seçimden seçime çalışan bir belediye başkanımız var. Aday adaylarının tamamına yakın bölümü belediyeden çıkma, madem ki çalışacaklardı niye yapmadınız, niye çıkıp birbirinize rakip oldunuz? Ocağa dönsünler, hizmet nasıl yapılr gösterelim. Gelenlere niçin yanlış yaptınız diye sormayacağız, birlikte doğru olanı yapacağız. Biz bu millet için her şeye varız’’ dedi.

İLK TOPLANTI KÖRFEZ BELEDİYESİ’NDE

Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, seçimden hemen sonra çalışmalara devam edeceklerini belirttiği konuşmasında, ‘’İlk toplantıyı Körfez Belediyesi’nde başkanımız ile yapacağız. Türkiye’nin en büyük 10 şirketinden ilk 4-5’i burada yer alıyor. Buna rağmen Körfez hakettiği hizmeti alamıyor. Körfez jabiliyetli, başarılı insanlarla dolu değerlendirilemiyor. Eğer sanayinin ve ekonominin yükünü Körfez çekiyorsa hizmeti de alacaktır. Mart’ta belediyeyi aldıktan sonra hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Daha önce seçimi aldık yine alacağız’’ dedi.

BAŞBAKAN VE YOL ARKADAŞI BİRBİRLERİNİ BOŞA DÜŞÜRDÜ

Konferansa konuk olarak katılan İstanbul eski İl Başkanlarından Sadrettin Karaduman, Diyarbakır olaylarını eleştirerek, ‘’Her ne kadar Diyarbakır’da Barzani ve Başbakan birlikte poz verselerde, o eski yırtık artık dikiş tutmaz. Barzani ile Başbakan önce birbirlerini muhatap almıyorlar, Kerkük’e karışırsanız, Diyarbakır’a karışırım cevabı alıyorlar, büyük bir kesim karşı olduğunu söylerken, birden bire kardeş ve dost oldular. Kız ve erkek öğrencilerin bir arada olması olayında da yaptıkları açıklamalarla Başbakan Araınç’ı, Arınç ise Başbakan’ı boşa düşürdü. Bu olaylar daha önceki tarihlerde başka ülkelerde de yaşanan bölme ve parçalama oyunlarıdır’’ dedi.

BALIKÇI İZLEDİ

Konferansa konuk olan ilginç isimlerden biriside, CHP Körfez İlçe Belediye Meclis Üyeleri Tayfun Balıkçı ve yanında da Engin Taşdemir oldu. Her iki konukta anonsla duyuruldu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhammed ali 10 yıl önce

ne adayı kardeşim prof emre bağce dediğiniz adam facebokundan açıklama yapmış yalan böyle birşey yok aday falan değilim demiş. hala milleti kandırıyonuz saadetin adayı ya sarıdoğan ya can bozalan. tabi inşallah akıllılık edip bozalanı gösterirlerde en azından meclis üyesi sokarlar ah bu milli görüşçüler ahhh :)

banner2817