SAADET PARTİSİ KÖRFEZ'DE SALONA SIĞMADI

İl Divan toplantısına büyük ilgi gösterilirken, Kültür Merkezi salonu kalabalığı almaya yetmedi ve sandalye eklenerek, gelen partililere yer temin edildi. Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve yönetimi tam kadro salonda yer alırken, eski İlçe Başkanı ve halen İl Yöneticisi olan Recep Sarıdoğan'da divan toplantısında yer aldı. Divanda, İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Fatih Polat, Nurettin Çelik, Zafer Mutlu ve İbrahim İlhan yer aldı.

İl Divan Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, OHAL süresince yumuşak geçiş olması için seslerini çıkartmadıklarını söyleyerek, ''Üzücü günler yaşadık, SP olarak biz bunların olacağını söyledik, uyardık. Haklı çıktığımız için nsevinmiyoruz, üzücü olaylar yaşandı. Rahmetli Genel Başkanımız'da dünyaya bunların olacağını söylemişti, her kes şahit. Türkiye 14 yıldır SP hizmetlerinden mahrum kaldı, bu bizi üzüyor. Ekonomide, dış politikada olduğu gibi eğitim-öğretimde de SP'siz olmayacağını gördük. Bu günlerden memnun değiliz ama vazifesini yapan, gayret gösterenler olduğumuz için rahatız, huzurluyuz. Türkiye'nin 100'de 100 haklı olan tek partisiyiz. Sıkı bir çalışma dönemine gireceğiz. Yerel yönetimler açısından Kocaeli yeterli hizmet alamıyor. Bu zengin ülkeyi fakirleştirip, imkanları hortumlarsanız güzel hizmetler yapacak parayı bulamazsınız. Yapılanları eleştirmeyip, daha fazlasını istiyoruz. Kocaeli'!nin ve Türkiye'nin Saadet Partisi'ne ihtiyacı var. Ohal nedeniyle yumuşak geçiş olsun diye sesimizi çıkartmıyoruz. Yeri ve zamanı gelene kadar bekleyeceğiz. Hem suçlu, hem güçlü, bugünün yönetimini bu halk tabiriyle anlatmak mümkün. İdarecinin çalışkan ve halkın yanında olmasını isteriz. Suçlu ve güçlü değil, SP gibi haklı ve çalışkan olmasını isteriz'' dedi.

SP Genel Başkan yardımcısı Hasan Bitmez'de kürsüye kolu askıda çıktı. Bitmez, Türkiye'nin bir an önce normalleşmesi gerektiğini ifade ederek, ''Türkiye'nin bir an önce normalleşmesi gerekiyor. 30 Ekim'de Genel Kurulumuzu yapacağız, daha öncesinde de 1800 kişinin nbirvaraya geleceği temayül belirleme çalışması yapacağız. Bu çalışma ve performans başka hiç bir partide yok. Toplum bize başarılı olamazsınız, ülkeyi yönetemezsiniz demiyor. Ülkeyi yöneteceğimiz ve başarılı olacağımız konusunda bize güveniliyor. Bu algıyı sinerjiye çevirmek lazım. Her tarafa uklaşarak kılcal damarları harekete geçirme gayreti içinde olacağız. Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur. Bu güne kadar ki çalışmalarımız tomurcuk vermeye yetmiyorsa bu sözdeki odundan farkımız olmaz. Tomurcuk açmalı ve çevremize yayılmalıyız. Ülkemiz ve bölgedeki sorunların bitmesi, gözyaşlarının dinmesi için üzwrğimizw düşwni yapacağız'' dedi. Toplantının, çalışmaların gözdfen geçirildiği ve raporların alındığı bölümü basına kapalı olarak devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817