Saadet Partisi Körfez'li Hacıları ziyaret ediyor

Saadet Partisi Körfez ilçe başkanı Recep Sarıdoğan ile birlikte ilçe yönetim kurulu üyelerinden Süleyman Duman Esentepe Mah. Başkanı İshak Satılmış ve İstişare Kurulu üyesi Bayram Arslan  ile birlikte Esentepe’nin Tanınmış ve Her yıl kara yoluyla hacca giderek Mekke , Medine arası  Otobüsle hacılara hizmet veren Paşa Kandal ve Yunus Kandalı evinde ziyaret etti.er

Kutsal toprakların özlemini çekenlere Rabbim Gitmeyi nasip etsin

Her yıl hac Farzını yerine getirmek ve bununla beraber oradaki hacılara nakliye hizmeti sunma şerefine nail olamk herkese nasip olmaz diyen Sarıdoğan Allah Haccınızı ve yaptığınız bütün ibadetlerinizi kabul etsin, sizlere tekrar tekrar  Rabbim o kutsal topraklara gitmeyi nasip ettiği gibi gidemeyenlere ve bizlere  aynı zamanda oraların özlemini çeken Müslümanlara nasip etsin duasında bulundu.

Kardeş Kavgası bitsin İslam Birliği Kurulsun

Saadet Heyetinin ziyaretinden Çok memnun olduğunu söyleyen Yunus ve Paşa Kandal kardeşler  özellikle karayoluyla yolculuğun suriye  de olan karışıklıklardan dolayı Irak üzeri yolculuk yaptıklarını bununda bir çok zorlujları beraberinde getirdiğini, özellikle bu sene yolcuğun daha riskli geçtiğini bir an önce İslam ülkelerinde istikrarın sağlanması Kardeş kavgasının sona ererek Merhum Erbakan Hocamızın İslam birliği,İslam Ortak pazarı ve D8 lerin önemini bir daha yaşayarak anlamış olduklarını söylediler. Misafirlere bol bol hurma ve zemzem ikramında bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817