SAADET PARTİSİ'NDE GÜNDEM KUDÜS OLDU

Divan toplantısı yoklama yapılması, faaliyet raporlarının sorumlu başkanlar tarafından okunmasından sonra selamlama konuşmaları yapıldı.

İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun selamlama konuşmasında Kudüs’e değinerek, ‘’Nerede mazlum insanlar varsa bizler orada varız. Bugüne kadar zulme rıza göstermedik, bir bedel ödenecekse kendimiz ödedik halka ödetmedik. Seçimleri, makamı değil halkı düşündük, bugünde aynı anlayışla çalışıyoruz. Denk bütçeler yaptık, Anadolu’ya fabrikalar yaptık, devrin arabasını biz ürettik. Bosna savaşında bu ülkeye silah fabrikasını biz kurduk, Amerikan üslerine biz el koyduk, Doğu’da, Batı’da, Kudüs’te, zafer de bizim biz dedik. İyi ki Milli Görüş var, iyi ki Saadet partisi var. İyi ki il, ilçe başkanları, yönetimleri, mahalle taşkilatları var, iyi ki sizler varsınız. Dünyanın dört bir yanında dua edenlerimiz var. Eğer biz yönetimde olsaydık, bir tane bile delikanlı sömürgeci çıkıp bırakın kurşun atmayı, laf dahi söyleyemezdi. Ambargo delinecek ti, Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan ettiler. İİT’den Kudüs’ün tamamını Filistin’in başkenti ilan etmesini ve yaptırımlara başlamasını bekledik, ama olmadı. Kudüs’ü batı, doğu diye ikiye ayırdılar’’ dedi.

Coşkun, ülke ile ilgili konularda ki konuşmasında da, ‘’Yüzde 11 büyüme açıklandı, ekonomik olarak obez bir büyümeye sahibiz. Biz de vatandaş olarak bu büyümeden pay almak istiyoruz. Tarımda dışa bağımlıyız, yerli üretimde zayıfız, enerji sektöründe yüksek maliyet rakamları, artan vergiler insanları sıkıntıya sokuyor’’ dedi.

İl Başkanı Nurettin Çelik de selamlama konuşmasında, ‘’Önümüze sürekli problem çıkıyor. Kendimizi sıkıntıya göre şekillendirmek sorundayız. Hiç kimse nicelikle ilgili söz söylemesin, nitelikle ilgili  söylemlerimiz olsun. Nitelikli insanlar Milli Görüşçülerdir. Alınan Kudüs kararının öncesi ve sonrası var. Büyük İsrail devletini kurma çalışmalarıdır bu yapılanlar. İİT toplantısından bir şeyler olacak diye bekledik ama baktık ki doğu ve batı olarak Kudüs’ü ikiye bölmüşler. Doğusuna sahip çıkılıp, batısı verilmiş. Bir çözüm oluşacağına inancımız kalmadı. Bu sorunun çözümü D/8 lerden geçmektedir. Ne zaman ki bu oluşum harekete geçirilirse, güçlü söylemler yerini güçlü çözümlere bırakabilir. Kucaklayarak, merhametle bu çalışmaları organize edecek, baba şevkatiyle davranacağız’’ dedi.

Konuşmalardan sonra gecenin konuğu olan Tarihçi Yazar Gültekin Yılmaz Kudüs hakkında bilgiler verdi. Yılmaz,Ortadoğu ve Osmanlı İmparatorluğu üzerine yıllardır planlı bir oyun oynandığını ve hedeflerin gerçekleştirildiğini belirterek, ‘’Bu topraklardan İslam’ı sileceğiz diye ant içtiler. Kudüs’ün girişinde bu toprakların Osmanlı’nın tapulu malı olduğuna dair yazılı kaide var’’ dedi. Yılmaz, daha sonra Kudüs’ün kutsallığı ve iç yapısı hakkında bilgiler vererek, Müslümanlar için önemini anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817