Saadet Partisi Nokta  Ziyaretlere Devam Etti

İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve ilçe yönetimi, başta Körfez’de yeni göreve atanan protokol olmak üzere, hizmet alanlarında yer alan yöneticileri de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Avukat Hasan Ali Yıldırım, İklim Yapı Sahibi Murat Yıldırım bu ziyaret noktaları arasında yer aldı.

Ziyaretin bir diğer noktası da, sık sık sorunları ve yer darlığı gündeme getirilen, sonrasında da ek bina ile vefat edenlerin yakınlarının kullanabileceği bekleme salonu, mescit gibi alanların yapıldığı Körfez Merkez Mezarlığı oldu. Burada da Asri Mezarlık çalışanları ziyaret edilerek güncel konular hakkında bilgi alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817