Saadet Partisi’nde  Kudüs Mitingi Konuşuldu

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, ülke ve ilçe konularına değinerek, Kudüs Mitingine katılım yapanlara teşekkür etti.

Kalabalık katılımla gerçekleşen Şubat ayı ilçe divan toplantısı, yoklama ve mahalle başkanlarının faaliyet raporlarının okunmasıyla başladı.

Daha sonra konuşma yapan İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, ilçe teşkilatı olarak yapılan çalışmaları değerlendirdi ve Yenikapı’da gerçekleşen Kudüs mitingi hakkında bilgiler verdi. Mitingin beklendiği gibi ilgi gördüğünü ve gerekli mesajın verildiğini belirten Coşkun, katılım yapan her kese teşekkür etti.

Toplantıda ayrıca başta ekonomi olmak üzere ülke gündemi hakkında da konuşmalar yapıldı ve istihdam, üretim konularında bir an önce çalışmalar yapılması gerektiği vurgulandı. Coşkun, yerel konularda da İlimtepe Lisesi, İlimtepe Hacı Osman Yolu konuları üzerinde önemle durduklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817