SAADET PARTİSİNE 100 YENİ ÜYE

İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun,  yapılan yanlışları görenlerin partiye koştuklarını ve daha önce gönülden destek verenlerin üye olarak çalışmaya hazır olduklarını ifade ederek, “Pazar günü 6’sı bayan 36 kişiye rozet takıldı. Bu yeni arkadaşlarımız canla başla çalışmaya hazır olduklarını söyleyerek rozet taktırdılar. Ayrıca partimize 100 yeni kayıt yaptık ki bu arkadaşlarımız da kendi istekleri ile aramıza katıldılar. Görünen köy kılavuz istemiyor, biz doğruları söyleyip savundukça, halk da yanımızda olmaya devam edecektir” dedi.

Güçlü kadro

Ömer Faruk Coşkun, yeni yönetim kurulu listesinde partiye güç ve vizyon katacak isimlerin yer aldığını da ifade ederek, “Yönetim de görev almak isteyen ve alan her arkadaşımız vizyon sahibidir. Bize varlıkları ile güç katacak olan yeni arkadaşlarımızı da listeye dahil ettik. Bu arkadaşlarımız, Sosyal Güvenlik Uzmanı Rıfat Çoban, İnşaat Teknikeri Fatih Sevimli, ilçe esnaflarından Tarkan Bilgin ve Sinan Tokatlı, Avukat Oğuzhan Ünal, Sendikacı Ertan Tantaş, Yöneticiler Mustafa kalkan ve Abdurrahman Şahinkaya, Mali Müşavir Mehmet Filiz gibi her biri kendi alanında sevilen, beğenilen isimlerden oluştu. Bu arkadaşlarımız ve listemizde yer alan her arkadaşımız tek başına birer güç kaynağıdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817