banner2779
banner2752
banner2750

 Saadet Piknikle Moral Depoladı

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı Hafta sonunu Genel Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdareler Başkanı İlyas Tongüç’ün katılımı ile piknikte buluştu.

Saadet Partisi Körfez ilçe Teşkilatı bütün teşkilat mensupları ve üyeleri ile birlikte Hafta sonunu Körfez İlçenin İlim Tepe mevkiinde yaptığı piknik programı ile Moral depoladı.

Çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyleyen İlçe Başkanı Recep Sarııdoğan Ramazan öncesi yapılan bu piknik programı ile birlikte Teşkilatlarımızı motife etmek, Morallerini yüksek tutarak aynı  hızla birlikte çalışmalarımıza devan etmek istiyoruz ve 2014 Mart Seçimlerinde belediye başkanlığını kazanarak çalışmalarımızı taçlandırmak en büyük hayalimizdir dedi.

Üretimde Dışarıya bağımlı hale geldik

Yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ve Ekibini kutlayan Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Mahalli idareler başkanı İlyas Tongüç  gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini söyleyen Tongüç,on yıldır uygulanan yanlış politikalar ülkemizi ekonomik olarak güçsüz hale getirmiştir, Üretimdegün geçtikçe dışarıya bağımlı hale gelinmiş, on yılda verdiğimiz bunca tavizin karşılığında Gezi parkındaki olaylıların destekçileri beslenen  faiz lobisi, ile birlikte ABD ve AB  olmuştur dedi.

Kaoslar ve büyük olaylar bizi bekliyor

Gezi parkında olan olayların destekçileri aynı zamanda Reyhanlı’daki patlamanın da hazırlayanları olduğunu söyleyen İlyas Tongüç,Ülemiz üzerinde Hesapları olan Pontus Rum hayali ile yanıp tutuşanlar, Ermenistan hayali ile yanıp tutuşanlar ve büyük İsrail projesini uygulamayı kafasına koymuş güçler gelecekte ülkemizde daha fazla kaos ve kan akıtmak için her türlü planlarını uygulayacaklardır, Bundan kurtulmanın yolu Batı Menşeli politikalardan uzaklaşarak Milli siyasetimiz uygulamak, Ülkemizin Güçlenmesi için Faiz lobisine değil üretime destek olmak gerekmektedir dedi.

Bir geminin içerisinde bulunan bizler eğer birbirimizin farklılıklarını kabul etmez Kavgalarla, gerilimle gün geçirmeye çalışırsak bize düşman olanlara fırsat tanımış oluruz. Sonuç itibariyle de gemi su alırsa hepimiz bu gemide zarar görürüz dedi

Öğlen namazı ile başlayan program Konuşmaların ardındın Harmancık derneği ziyaret edildi. Daha Sonra  ikramlarla birlikte gençlerin yaptığı çeşitli sportif eğlencelerden sonra piknik sora erdi.



 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751