banner2779
banner2752
banner2750

SAADET TOPLANAN AFİŞLERİNE TEPKİLİ
 Saadet partisi Körfez ilçe gençlik kollarının körfezin bütün mahallerine asmış olduğu pankartlar belediye ekipleri tarafından hazmedilemedi.

Milli GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNDE BABALAR EVLATLARINA TABLETLERİ KENDİLERİ ALACAK yazılı pankartı vatandaşların neden söküyorsunuz hemen yanında diğer pankartları kaldırmıyorsunuz da bunu neden kaldırıyorsunuz şeklinde tepkilerine rağmen zabıta ekipleri pankartları topladı.

Saadet partisi Gençlik kolları başkanı Abdulkadir kaymak konuyla ilgili olarak  bir pankarta bile tahammül edemeyen zihniyetin bu şerefli milleti muhtaç yoksul konumuna getirdiğini belirtti.

Milli görüş iktidarında daha önce verilmiş olan %200 %300 e varan maaş zamlarını tekrar verdiklerinde babalar evlatlarına tabletleri haliyle kendileri alacaktır.

Saadet partimiz bütün engellemelere rağmen yükselişini sürdürecek ve bu aziz millet hak ettiğini milli görüş iktidarıyla alacaktır. Tahammülsüz iktidarın tahammülsüz belediye başkanları şunu unutmamalıdırlar ki Saadet partisi bu milletin özüdür, tarihidir, inancıdır ve ruh köküdür şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751