Saadetli Gençler Genel Başkanla  Buluştu.
  Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıda, Gençlik Kolları genel Başkanı Fatih Aydın mahalle temsilcilerinden raporları alarak, seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Toplantı salonunda düzenlenen Kocaeli Gençlik Divanı toplantısına, Gençlik Kolları genel Başkanı Fatih Aydın, İl Başkanı Muhammet İkbal Yıldırım ve İlçe Gençlik Kolları yönetimi, il yöneticileri katıldılar. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Muhammet İkbal Yıldırım,   Kocaeli genelinde 3334 sandıkta bie bir çalışma yaparak genel seçimlere hazırlanacaklarını söyledi.

Daha sonra söz alan Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, mahalle başkanlarından aldığı raporları tek tek değerlendirdi ve yapılması gerekenleri anlattı. Çalışmalar sırasında gördüğü eksiklikleri de anlatan Fatih Aydın, bire bir çalışmayla başarının kazanılacağını söyledi.

Genel seçim çalışmalarına ve sonuca büyük önem verdiklerini belirten Fatih Aydın, ilk kez lçe raporlarını kendisi alarak, değerlendirme yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817