SABAH OPERASYONU YAPILDI

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı Koordinesinde, genel güvenlik ve asayişin sağlanması için, suç ve suçlarla mücadele kapsamında büyük önem arz eden aranan şahısların yakalanması amacıyla yurt genelinde uygulama yapıldı.

Tüm yurtta olduğu gibi Kocaeli’nde de sabah 06:35’te bütün ilçelerde düzenlenen operasyonda hırsızlık, çocuğun cinsel istismarı, ruhsatsız tabanca bulundurma, taksirle ölüme neden olma, görevi yaptırmamak için direnme, uyuşturucu madde bulundurma, bilişim sistemleri surteiyle dolandırıcılık ve benzeri suçlardan haklarında 1 ile 12 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 35 aranan şahıs yakalandı. Uygulamaya Kocaeli’nde 326 personelden oluşan 139 ekip katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817