ŞABAN AYDIN BAŞKANLIĞA VEKALET EDECEK

Önceki gün Ankara’ya Genel Merkez’e giden Engin Koyun, burada görüşmeler yaptıktan sonra İlçeye döndü. Engin Koyun yaptığı açıklamada, bu gün son olarak teşkilatlarla ve ilçe yönetimi ile görüşmeler yapıp istişarede bulunacaklarını söyledi. AK Parti’nin mahallelerde yaptığı çalışmaların da tamamlanması nedeniyle daha net sonucun alınabileceğini belirten Engin Koyun, yarın da İl Başkanı Mahmut Civelek ile bir görüşme yaptıktan sonra kesin kararını verip açıklamasını yapacak. Cuma günü istifa vermesi beklenen Engin Koyun’un, görüşmelerin uzaması nedeniyle Cumartesi günü ya da Kurban Bayramı’ndan sonra istifasını vermesi ve aday adaylığını açıklaması bekleniyor. Engin Koyun, yarın ki il başkanı ile yapacağı görüşmeden sonra aday adaylığının kesinlik kazanacağını ve net açıklama yapabileceğini belirtiyor.

İLÇE YÖNETİMİNDE DEĞİŞİKLİK

Engin Koyun’un aday adayı olacağının belli olmasından sonra AK Parti Körfez İlçe Yönetimi’nde de bazı değişiklikler yapıldı. Daha önce Seçim İşleri Başkanı olan Şaban Aydın, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı’na atandı. Bu göreve atanan Şaban Aydın, Engin Koyun’un yerine vekaleten İlçe Başkanlığı görevini yürütüyor. Şaban Aydın’ı, Engin Koyun’un istifasını vermesi durumunda, İl ve Genel Merkez’in atayacağı yeni yönetim belli olana kadar vekaletlik görevini sürdüreceği öğrenildi. Şaban Aydın’dan boşalan Seçim İşleri Başkanlığına da daha önce Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı olan Kasım Tolun atandı. Böylece AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nda ilk görev değişimi takas usulü ile yapılmış oldu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817