Sabıka Rekortmeni Gelin Kaynana 50 Bin Liralık Pırlanta Yüzük Çaldı
Polis, 130 sabıkası bulunan anne ve 75 sabıkası olan gelin ve şüpheli kızının da aralarında bulunduğu aynı aileden 6 şüpheliyi gözaltına aldı. 

İddiya göre, İzmit ilçe merkezinde bulunan bir kuyumcuya gelen 3 kadın, alışverş yapma bahanesi ile tezgahtarı oyalayarak 50 bin lira değerinde pırlanta yüzükleri çaldı. Kadınlar, birkaç tane değeri düşük yüzüğü satın aldıktan sonra dükkandan çıktığında, iş yeri sahipleri yere düşen yüzükler olduğunu gördü. Ardından yüzüklerin bulunduğu tablaları kontrol edince 50 bin lira değerinde pırlanta yüzüğün çalındığını fark etti. Durum hemen polise bildirildi. 

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ 

Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede, kamera kayıtlarından önce şahısların eşgalini, ardından dükkandan çıktıktan sonra bindikleri aracı belirledi. Şahıslar yakalamak için harekete geçen Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro ekipleri yaptıkları takip esnasında şahısların özel bir otomobili ile Kocaeli'ne geldiklerini tespit etti. Zanlıların izini süren polis, İstanbul'dan itibaren peşine düştüğü şüpheli aracı TEM Otoyolu'ndaki Gültepe mevkiinde trafik ekipleri ile durdurdu. Araç içerisinde olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen anne Gönül G.(36) ile gelini Damla G.(18) ve küçük kızı D.G.(13) ile birlikte Gönül G.'nin eşi Haluk G. (36) ve oğlu Oğuzcan G.(18) gözaltına alındı. Ailenin tamamı polise kendilerini farklı isimlerde tanıtarak başkaları adına düzenlenmiş kimlikleri gösterdi. 

KAYINVALİDENİN 130, GELİNİN 75 SABIKASI VAR 

Polis şahısların kimlik tespitinin yapılması için gözaltına alarak olay yeri inceleme bürosuna götürdü. Gerçek kimlikleri belirlenen şahıslardan anne Gönül G.'nin 130'a yakın sabıkası bulunduğu, gelini Damla G.'nin 75 sabıkasının olduğu ve doğum izini verilerek cezaevinden 2 gün önce çıktığı tespit edildi. Emniyette polise mukavemete bulunan 5 kişilik aile, hırsızlık, sahte kimlik bildirme, resmi evrakta sahtecilik ve polis memuruna mukavemet iddiaları ile adli merciilere sevk edildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817