Saffet Sancaklı, Kırım tatarları Derneği’nde
 MHP Körfez İlçe Yönetimi tarafından düzenlenen seçim çalışmaları kapsamında, Körfez Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaret edildi.

Ziyarete, MHP Kocaeli Milletvekili adayı Saffet Sancaklı, İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Gümüş, ilçe yönetimi ve dernek Başkanı Hilmi Özdilek ile üyeler katıldı. Ziyaret sırasında, Dernek Yönetiminde bulunan Avukat Vedat Doğusel, Kırım Türkleri hakkında bilinen ve bilinmeyen tarihi gerçekleri anlattı. Doğusel’in verdiği tarihi bilgileri ve yanlış bilinen gerçekleri ilgiyle dinleyen Saffet Sancaklı, defalarca Kırıma’da gittiğini söyledi. Doğusel, Türkiye’te çok yakın olmasına rağmen Kırım’a gereken ilgi ve desteğin verilmediğini belirtirken, Milliyetçi Hareket Partisi2nin uygulayacağı politikaya güvendiklerini söylediler. Belediye Meclis Üyesi Mehmet gümüş, yerel seçimler de seçim beyannamesinde ilçede Kırım adı verilen bir meydan yapılacağı vaadinin yer aldığını söyledi.

Yapılan ziyaret sırasında sıcak bir sohbet ortamı oluşurken, Sancaklı daha geniş zamanda tekrar gelerek uzun süre konuşacağını söyledi. Ziyarette, MHP’nin seçim beyannamesi anlatıldı ve destek istendi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817