Saffet Sancaklı'nın eşi intihar etti !

Kocaelispor'da uzun yıllar forma giyen, milli futbolcu Saffet Sancaklı'nın, son genel seçimlerde ilimizden milletvekili adayı gösterilmişti. İlk sıradan meclise giren Sancaklı, yeni anayasa değişiklik paketi oylaması sırasında eşi Hülya Sancaklı'nın intihar girişiminde bulunduğunu öğrendi. İstanbul'daki evinde bilinmeyen bir nedenden dolayı bunalıma giren Hülya Sancaklı, evde bulunan silahı başına dayadı ve ateş etti. Yakınları tarafından ağır yaralı halde bulunan Hülya Sancaklı, hemen hastaneye kaldırıldı.

 

DURUMU AĞIR

Beylikdüzü Medicacana Hastanesi'ne kaldırılan Hülya Sancaklı'nın geçirdiği ameliyat sonrasında yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Acı haberi alan Saffet Sancaklı ise apar topar hastaneye gitmek için yola çıktı. 

 

BAŞBAKANLIK UÇAĞI İLE GİTTİ

 Yaşanan üzücü olay sonrasında Başbakan Binali Yıldırım'ın da Sancaklı'yı arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğu öğrenildi. MHP kaynakları, İstanbul'a gitmek için uçak bulamayan Sancaklı'ya Başbakan Binali Yıldırım'ın Başbakanlık uçağını tahsis ettiğini belirtti.Üzücü olayı duyan MHP İl teşkilatından da hastaneye partililerin gittiği gelen bilgiler arasında. Hülya Sancaklı'nın neden intihar girişimde bulunduğu ise bilinmiyor. Olayla ilgili soruşturma başlattı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817