Safir Koleji Başarı  Çizgisini Yükselterek Korudu

321 öğrenci yüzdelik başarı dilimleri içinde yer alarak gelecek için önemli bir adımı atmış oldular.

Safir Koleji Körfez Kampüsü yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, başarı oranları içinde yer alan öğrencilere, yeni dönem kayıtları sırasında ödül olarak çeşitli oranlarda burs imkanı sağlanacak. Bu oranlar içinde yer alan ve burs kazanmayı başaran öğrenciler, başarıları oranında ödül almış olacaklar.

Safir Koleji, yeni eğitim döneminde de eğitim alanında ki iddiasını devam ettiriyor. Yeni dönem için tüm sağlık önlemlerini de alan safir Koleji, pandemi döneminde de uzaktan eğitimini başarıyla uygulayabilen kurumların başında yer almıştı.

Okulların açılmasıyla hızlı bir tempoyla yeni döneme başlayacaklarını, birikmiş tüm enerjileriyle öğrencilerin başarısı için çalışacaklarını söyleyen Kampüs Müdürü Mehmet Çuhadar, “Biz öğrencileri, öğrenciler bizi özledi. İnşallah buluştuğumuz anda da hepimiz gelecek ve yeni başarılar için koşmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817