SAFİR KOLEJİ'NE MUHTEŞEM AÇILIŞ

Safir Koleji'nin açılışı için özel bir program düzenlendi. Düzenlenen programa; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan; Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Ak Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, binanın yapımını gerçekleştiren Altun İnşaat Firmasının Sahibi Hüseyin Altun, daire müdürleri, iş adamları, sanayiciler, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, sendika yöneticileri, okul müdürleri, okul öğretmenleri, veliler ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra programın açılış konuşmasını Safir Koleji Genel Müdürü Cemil Keskin yaptı. Keskin, kurum olarak milli ve yerli eğitim verdiklerini belirterek, " En güzel eğitimi vermeye gayret gösteriyoruz. Kurumumuz, 6 şubesini burada açmıştır. Milli ve yerli eğitim veriyoruz; buna da önem gösteriyoruz. Okulumuzda Fen ve Teknoloji bölümlerini de açtık ve bu alanlarda da eğitim vereceğiz. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim" dedi.

BARAN, 'EĞİTİMCİNİN YANINDAYIZ'

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise, her zaman belediye olarak eğitim kurumlarının yanında olduklarını, gelen her taleplerini yerine getirdiklerini belirterek, " İnancımızın ilk emri 'Oku'dur. Biz bu bilinç içindeyiz ve bu yüzden eğitime, eğitimciye ve eğitim kurumlarına her zaman destek çıkıyoruz, hiç bir taleplerini de geri çevirmiyoruz. Hemen hemen bütün okullara çeşitli yardımlarımız olmuştur. Bundan sonra da eğitimcilerin yanında olacağız. "dedi.

Körfez Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ise, eğitimin çok önemli olduğunu belirterek, " Safir kolejinin Körfez'de açılması Körfez eğitimi için çok önemli bir katkı olacaktır. Bu yüzden bu okulun açılmasını gerçekleştiren herkese teşekkür ederim' dedi.

KARAOSMANOĞLU, "DEVLETİN YÜKÜNÜ AZALTIYOR'

Özel okulların devlete çok önemli katkı sağladığını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, " Özel okullar, devletin yükünü çok ciddi şekilde azaltıyorlar. Eğitimde özel okulların önemi oldukça büyüktür. Bu okullar Kocaeli için büyük şanstır. Bizde her zaman eğitimcinin ve eğitim kurumlarını yanında olduk. 6 sınıflarda herkese bilgisayar verdik, bundan sonra da vereceğiz. Okulda okuyan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum."dedi.

Konuşmalardan sonra okulun açılış kurdelesini, protokol mensupları hep birlikte kestiler. Daha sonra okulu gezen ve okulda ki öğretmenlerden bilgi alan protokol mensupları ve katılımcılar, son teknoloji ürünü ile tefrişatı yapılan okula hayran kaldılar. Kurum Müdürü Mehmet Çuhadar ise gelen misafirlerle yakından ilgilendi; kurumun tanıtımını sağlamak için gece-gündüz çalıştı. Kurumun açılış organizasyonunu ise Kocaeli'nin en önde gelen firmalarından Belma-Metin Çavuşoğlu'nun sahibi olduğu Şehrazat Firması üstlendi ve başarılı bir şekilde organizasyonu gerçekleştirdi.

GENİŞ KADRO

Tütünçiftlik 95 Evler girişinde yer alan Safir Koleji’nde, toplam 1210 öğrenci eğitim görecek. Okulda, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi ve teknoloji lisesi eğitimleri verilirken, 120 eğitimci kadrosu hizmet edecek. 45 öğretmenle başlangıç yapılan Safir Koleji’nde 52 derslik, yüzme havuzu, konferans salonları, spor salonları, yemekhane, kafeterya ve idari bölümler yer alıyor. Okulun toplam alanı 9 bin 600 metrekare, yalnızca bahçe alanı 2 bin 400 metrekare üzerine kurulu bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817