banner2779
banner2752
banner2750

Safir Yöneticilerinden Protokol Turu

Safir Koleji Kocaeli Kampüsü yöneticilerinin Körfez ilçedeki protokol ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretleri devam ediyor. Bünyesinden çıkardığı başarılı öğrencileri ile bilinen ve kentin başarı düzeyi en yüksek olan kurumlardan biri olan Safir Koleji’nin Kurucu Genel Müdürü Dr. Cemil Keskin, Kampüs Müdürü Mehmet Özcan ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Orhan Kabak, geçtiğimiz günlerde bir dizi ziyarette bulundu.

KİMLER ZİYARET EDİLDİ?

Kurucu Genel Müdür Cemil Keskin ve beraberindekiler, Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Semra Koşumcu, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Dağ, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak ve Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ile makamlarında ayrı ayrı bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751