banner2779
banner2752
banner2750

SAĞLIK-SEN KOCAELİ’DEN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM ELİ
Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi ve üyeleri tarafından düzenlenen yardım kampanyasında toplanan gıda malzemeleri Suriye Bayırbucak Türkmenlerine gönderildi. Yiyecek ve su kolilerinden oluşan ihtiyaç malzemeleri Suriye’deki iç savaş nedeni ile zor durumda olan Bayırbucaklı aileleri sevindirdi.

 

YARDIM KOLİLERİ ULAŞTI

Ülkemizde Hatay iline yakın bir bölgede yer alan ve Suriye’deki savaş nedeni ile ailelerini, evlerini kaybeden Bayırbucak Türkmenleri, Sağlık- Sen Kocaeli Şubesi’nin hazırladığı yardım kolileri ile bir nebze de olsa mutlu oldu. Açlık ve susuzluğun da hâkim olduğu bölgeye Sağlık-Sen Kocaeli şubesi üyelerinin katılımıyla toplanan gıda malzemeleri ve su kolileri ulaştırıldı. Kolileler Hatay Valiliği’nin işbirliğinde Bayırbucak Türkmen ailelerine verildi.

 

ONLARIN YANINDA OLMAK BORCUMUZ

Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüler, Bayırbucak Türkmenlerinin bu zor durumuna karınca kararınca destek olmak istediklerinin altını çizerek”  Dünya coğrafyasında mağdur olan birçok Müslüman kardeşimiz var. Yıllarca aynı topraklarda yaşadığımız Bayırbucak Türkmenleri de bu coğrafyada savaşın gölgesinde hayatlarını sürdürmeye çalışıyor. Onların yanında olmak her insan gibi bizim de bir borcumuz. Bir nebze de olsa onların ihtiyaçlarını karşılamak üzere bu yardımları kardeşlerimize gönderdik.” ifadelerini kullandı.  

 

HER ZAMAN GÖREVE HAZIRIZ

Tüm dünyada barışın egemen olmasının, kardeşçe yaşamanın gerekliliğine dikkat çekek Şube Başkanı Özgüler, Sağlık- Sen Kocaeli teşkilatı ve üyelerinin yardım kampanyasına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek” Sağlık-Sen olarak, bu tarz yardım organizasyonlarını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi yönüyle de çok anlamlı ve gerekli görüyoruz. Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarımızın yanında olduğumuz gibi ülkemizi ilgilendiren hassas konularda da tüm üyelerimizle göreve hazırız” şeklinde konuştu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751