SAĞLIKLI YAŞAM TURNUVASI SONA ERDİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, çalışan personellerin sağlıklı yaşam, kaynaşma, dayanışma ve motivasyonun arttırılması amacıyla Hastane Başhekimliği tarafından düzenlenen “Sağlıklı Yaşam Turnuvası” sona erdi. Hastanedeki birimler arasında gerçekleşen, 3 grup 4’er takımdan 12 takımın şampiyon olabilmek için mücadele ettiği ve toplam 25 maçın oynandığı turnuva, yarı final ve final maçlarıyla tamamlandı. Ameliyatbirliği ile Evde sağlık takımlarının  karşılaştığı yarı final maçında , Ameliyatbirliği rakibine  galip gelerek turnuvada 3.’lüğü kazanmış oldu.

Büyük heyecana  sahne olan final maçında ise Derince Fc, Fizikopatlar takımını 5-2 yenerek şampiyonluk kupasına uzanan takım oldu.

Şampiyon olan takıma kupasını veren Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş “Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum.  Çok güzel maçlar izledik. Bu turnuva ile çalışanlarımızın kaynaşma dayanışma ve motivasyonunun artmasını amaçladık. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi ifade ediyorum diye konuştu.

Hastane İdarecilerinin turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini takdim etmelerinin ardından turnuva sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817