Sahayı Boş Bırakmıyorlar

Kalabalık bir gurupla ik, ayrı koldan çalışan İYİ Parti ekibi, esnafı ve vatandaşların sorunlarını, şikayet ve taleplerini dinleyip genel merkeze göndermek üzere not aldılar.

Gün boyu devam eden saha çalışmasına, İl Başkan Yardımcıları Güner Çiçekli, Ayşegül Babacan, İlçe Başkan Vekili Ayşegül Dinç, Kadın Politikaları Başkanı Aynur Vergili, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Tugay Polat, İl yöneticisi Murat Kurt, Belediye Meclis Üyesi Reşat Sarı ve ilçe yöneticileri katıldılar.

Esnafı iş yerlerinde ziyaret eden İYİ Parti yöneticileri, hayırlı işler dileyerek sorunlarının olup olmadığını sordular. Genellikle ekonomiden ve belirsizlikten yakınan esnaf, kendilerine kredi ve ödemelerde daha çok yardımcı olunmasını beklediklerini söylediler.

Açıklanan bir seçim tarihi olmamasına rağmen siyasileri karşılarında bulan vatandaşlar, her zaman bu tür zyaretleri beklediklerini söyleyerek, Genel Başkan Meral Akşener’in de başlattığı sorun dinleme çalışmalarını memnuniyetle karşıladıklarını söylediler. Çalışma sırasında partiye yeni üye kayıtları da sağlandı ve rozet takıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817