banner2779
banner2752
banner2750

Sahil boyundaki işletmelere can simidi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halkın can güvenliği konusunda çeşitli tedbirler alıyor. Marina ve Sekapark sahillerinde derinliği bir metreden başlayan Körfez’de boğulma olaylarına karşı önlem alındı. Muhtemel su kazalarında olaya ilk müdahale edebilecek işletmelere kazazedeleri kurtarmak için can simidi dağıtıldı.

 

20 CAN SİMİDİ

İşletmelere dağıtılan 20 civarındaki can simidi itfaiye ekipleri olay yerine ulaşana kadar kazazedeyi hayatta tutacak. Marina’dan Sekapark’ın batı kısmına kadar uzanan ve derinliği nedeniyle risk taşıyan sahil bölgesinde pek çok vatandaş gezi yapıyor. Olası su kazalarında işletme sahipleri can simidini kullanarak hayat kurtarmadaki ilk adımı atacak.

>

Gebze Belediyesi 2014 yılı ilk meclisi, ocak ayı olağan meclis toplantısı Başkan Köşker yönetiminde yapıldı. Ocak meclisinde 5 kişilik denetim komisyonu, meclis üyeleri tarafından belirlendi

 

DENETİM KOMİSYONU

Gebze’de 2014’ün ilk meclisi yapıldı. Gebze Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı Başkan Köşker’in yönetiminde kent meydanında bulunan meclis salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Ocak meclisi, Aralık ayına ait karar özetlerinin oylanıp kabul edilmesiyle sürdü. Gündemde bulunan 15 maddenin görüşülerek kabul edildiği yılın ilk meclis  toplantısında 5 kişilik denetim komisyonu için seçim de gerçekleştirildi. Kapalı usul oylamayla yapılan seçimde denetim komisyonu üyeleri Faruk Kılıç (29 oy), Nazmiye Höbek (27 oy), Yunus Tekin (29 oy), Mukadder Çengel (29 oy), Cemal Dursun (28 oy) olarak belirlendi.

2014 HAYIRLAR GETİRSİN

Gündemde bulunan ilgili maddeleri görüşerek karara bağlayan Gebze Belediyesi meclis üyeleri adına bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Başarılı ve hizmet dolu bir yılı daha geride bıraktık. 2014 yılının da Gebze’mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Gebze’mizi yakından ilgilendiren kararlara meclisimizin siz değerli üyeleriyle birlikte imza atacağız inşallah” dedi.

MOBESE ÇALIŞMALARI

Meclisin dilek temenniler bölümünde meclis üyelerinin sorularını cevaplandıran Başkan Köşker, Gebze’nin güvenliğini yakından ilgilendiren MOBESE kamera sistemi için çalışmaların sürdüğünü 40 olan kamera sayısına ilaveten 60 kameralı sistemin de hayata geçirileceğini dile getirdi. Gebze Belediyesi Şubat ayı olağan oturumu 4 Şubat Salı günü saat 15.00’de yapılacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751