Şahin, Körfez Esnaf Odası’na  Aday

. Bunun için saha ve zemin çalışmalarını yapan Zafer Şahin, seçilmesi halinde esnafla ilgili etkili projeler hazırladığın ve bunları uygulayacaklarını söyledi. Bu açıklamayla, mevcut Oda Başkanı Yahya Öztürk’ten sonra seçimlerde ilk adaylık açıklaması yapılmış oldu.

Körfez Seyyar ve Pazarcılar Odası Başkanlığı vazifesini 8 yıldır başarıyla yapan Zafer Şahin, bir yıl sonra yapılması planlanan Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olacağını açıkladı. Adaylık açıklaması sonrasında bilgiler veren Zafer Şahin,’'Körfez Seyyar ve Pazarcılar Odası başkanı olarak 8 yıldır vazife yapıyorum. Geldiğimiz gün itibariyle odamız; kendi kurumunda çalışan elamanların yıllardır maaşını ödeyemez durumdaydı. Uçan koşa borcu bulunmaktaydı. Pazarcılar odasının sözü hiç bir yerde geçmiyordu. Biz göreve gelir gelmez; yaptığımız yönetim anlayışıyla pazarcılar odasına büyük bir değer kazandırdık. Şu anda hiç bir kimseye ve kuruluşa tek borcumuz bulunmamaktadır'’ dedi.

“Önemli projelerimiz var”

Seçimleri kazanması halinde çok etkili çalışmalar yapacaklarını ve projeler hazırladığın ifade eden Zafer şahin, “Gördüm ki; Körfez'de esnaf ve sanatkarlar yeterince değer görmüyor. Bir çok sorunları var; çözümü adına bir şey yapılmıyor. Biz, esnaflarımıza ve sanatkarlarımıza değer katma adına bu göreve talip olduk. Birlik ve beraberliği sağlamak; mesleki konularda dayanışmayı artırmak, esnaflarımızı kendi konularında bilinçlendirmek; ekonomik konularda değer sahibi yapmak amacıyla aday olacağım. Öyle bir yönetim olacak ki, o yönetimde bulunan herkes, mesleki bilgi ve birikime sahip olacak; esnafların derdini kendi derdi gibi görecek, bilecek; ona göre hizmet edecek. Birliğin olmadığı yerde başarı olamaz. Esnaflarımıza hak ettiği değeri sağlama adına komiteler oluşturacağız ve hizmetin en güzelini yapmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817