banner2779
banner2752
banner2750

   Sahiplendiği Köpeğin Maması Kocaeli Büyükşehir’den

 

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde oturan bedensel engelli Hasan Kaya (32), evinin bulunduğu sokaktaki bir köpeği sahiplenerek bakmaya başladı. Sahiplendiği köpeğe kendi imkanları ile bakan Kaya, köpeğini yeterince besleyemediği için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden yardım istedi. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Gebze Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nden temin ettikleri mamaları Kaya’nın evine kadar götürerek teslim etti.

 

KÖPEĞİNİN DAHA İYİ BESLENMESİ İÇİN BÜYÜKŞEHİR’İ ARADI

Kendi imkanları ile köpeğini yeteri kadar besleyemediğini fark eden Hasan Kaya, mama yardımı için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “Alo 153” Çağrı Merkezi’ni aradı. Köpeği için talebini çağrı merkezi personeline aktaran Kaya’nın bu isteği hemen ilgili birimlere bildirildi.

 

BÜYÜKŞEHİR ZABITA MAMAYI YERİNE ULAŞTIRDI

Gelen talep sonrasında hemen harekete geçen Büyükşehir Zabıta ekipleri, mama temini için Büyükşehir bünyesinde faaliyet gösteren Gebze Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne gitti. Mama paketlerini ekip aracına koyan ekipler, Hasan Kaya’nın evine giderek mamaları teslim ettiler. İstediği mamaların hızlı bir şekilde gelmesine çok mutlu olan Kaya, Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Köpeğinin daha iyi beslenmesi için mama talebinin olduğunu belirten Kaya, Büyükşehir Belediyesi’ni aradığı aynı gün hızlı bir dönüş aldığını belirtti. Mamayı getiren Zabıta ekiplerine teşekkür eden Kaya, “Allah Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi’nden razı olsun, tek bir telefonla hemen mamaları getirdi” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751