‘Sahne Öğretmenlerin’ elemeleri yarın başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği Sahne Öğretmenlerin yarışmasın başvuruları sonra erdi. Müzik, şiir okuma, stand up, skeç-drama ve diğer branşlarda başvuru yapan 171 öğretmen yarın (16 Kasım Cumartesi) ve 17 Kasım Pazar günü performanslarını sergileyerek ilk sıralarda yer almaya çalışacak.

 

ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nın bu sene üçüncüsünü düzenlediği yarışmaya Kocaeli’de örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görev yapmakta olan sözleşmeli, ücretli öğretmenler ve usta öğreticiler başvuru yaptı.

 

ÇEŞİTLİ KATEGORİLERDE

Öğretmenler yarışmaya enstrüman ve vokal olarak müzik, şiir okuma, stand up - skeç-drama ve diğer branşlarda (illüzyon, jonglörlük, dans, kukla gösterisi, gölge oyunları, serbest teknik resim, ebru ve dekoratif çalışmalar ve karikatür) katıldı.

 

ÖDÜL TÖRENİ VE GALA 22 KASIM’DA

Öte yandan her dalın birincisine 4 bin ve mansiyon ödülüne 2 bin lira verileceği renkli yarışmada dereceye girenler 22 Kasım Cuma günü performanslarını canlı olarak ortaya koyacak. Aynı gün ödül töreni ve gala gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817