Sahte başkan yardımcısı yakayı ele verdi
 Son günlerde kendisini Gebze Belediyesi Başkan Yardımcılarından biri olarak tanıtarak Gebzeli işadamlarını arayan ve Suriyeli mültecilere yardım toplamaya çalışan bir kişi olduğuna dair polise şikayetler yapıldı. Polisin yaptığı araştırmada, aranan işadamlarının, para vermedikleri takdirde belediyenin kendilerine para ceza kesmekle tehdit edildikleri belirlendi.

 

İŞADAMLARI ŞİKAYET ETTİ

Adı verilen başkan yardımcısının bundan haberi olmadığını tespit eden polisler kendilerine resmi olarak başvuran 4 işadamının şikayeti üzerine bu kişinin 33 yaşındaki M.Ç. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan ve kendisini başkan yardımcısı olarak tanıttığı belirlenen M.Ç., sorgulamasının ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817