Sahte doktor İzmit’te de çalışmış
 Türkiye’nin gündeminde olan sahte doktor skandalında yaşanan yeni gelişme ile sahte doktor Ali Haktan Yılman’ın İzmit’te de çalıştığı ortaya çıktı.

Türkiye’nin gündemini son günlerde işgal eden olaylardan “Sahte Doktor” skandalı ilimize de sıçradı. Habertürk Gazetesi’nin haberine göre 24 yaşındaki sahte doktor Ali Haktan Yılman’ın İzmit’te de görev yaptığı ortaya çıktı.

 

Özel bir hastanede mide ve obezite ameliyatlarına giren Yılman, ameliyathane ve ambulansta çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmış. Yılman’ın acil servisine sahte belgeyle girip 3 ay kadar bulunduğu İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden üst düzey bir yetkili, konuyla ilgili bilgiler verdi. Yılman’ın gözlem için sahte Türk Tabipleri Birliği kimliğiyle hastaneye gittiğini, Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda bu hastanenin acil bölümünü tercih edeceğini söyleyerek asistanları ikna ettiğini anlatan yetkili, “Doktorlarla dostluklarını ilerletip nöbetlerde kalmış. Ama aktif olarak görev yapmamış, hasta muayene etmemiş. Acildeki arkadaşların iyi niyetinden yararlanmış” diye konuştu. Yetkili, “Hassas davranmayan ve idareden izin almayan kişiler için idari soruşturma başlatıldı. Emniyet ve adli makamlar tarafından da soruşturma açıldı” dedi. Sahte Doktor Ali Haktan Yılman’ın ilimizde ise hangi kurumlarda çalıştığı açıklanmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817