banner2779
banner2752
banner2750

Sahte Polis, Maç İzlerken Yakalandı
Edinilen bilgiye göre İzmit'te taksicilik yapan N.D.'den 250 TL borç para alan Yasin A. (29), iddiaya göre aldığı parayı zamanında ödemedi. Parasını alamayan N.D. ile Yasin A. İzmit'te karşılaştı. Parasını geri isteyen N.D.'ye üzerindeki sahte savcı kimliğini gösteren Yasin A., borcunu en kısa zamanda ödeyeceğini söyleyerek oradan uzaklaştı. 

N.D. ile Yasin A. önceki akşam İzmit Belsa Plaza'da yeniden karşılaştı. Zanlı, parasını isteyen N.D.'ye bu kez de kendisini tanımadığını belirtip polis olduğunu söyleyerek sahte polis rozeti gösterdi. Ayrıca elini beline atan Yasin A., tabancasının olduğunu belli ederek taksiciyi tehdit etti. 

Bunun üzerine N.D. Saraybahçe Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen polisler, şahsı Belsa Plaza'da Fenerbahçe-Arsenal maçını izlerken gözaltına aldı. Şahsın üzerinden sahte polis rozeti, sahte deniz teğmen kimlik kartı ve sahte tabanca çıktı. 

İşlemleri tamamlanan Yasin A. adliyeye sevk edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751