Şairler ve Ozanlar Derince’de Buluştu

Yelken Kafe’de Program

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un prestij projeleri arasında yer alan Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu, bir önemli etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Kısa adı KOŞADER olan Kocaeli Ozanlar Şairler ve Edebiyatçılar Derneği’nin Derince Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği Şairler ve Ozanlar Buluşması, Yelken Kafe’de gerçekleşti. KOŞADER Başkanı Osman Nuri Koçak ve dernek yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen geceye başta Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere meclis üyeleri, muhtarlar, STK yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Bulut Konuşma Yaptı

Gecede bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, şairler ve ozanların toplumun vazgeçilmez unsurları olduğunu belirterek böylesi önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Sunuculuğunu Zeliha Çakal ve İbrahim Deniz’in yaptığı gecede sahne alan Temel Turabi, Yusuf Polatoğlu, Mustafa Aydın, İhsan Özdağ, Ezel Duman, Ömer Akçay, Ozan Reyhani, Taner Öztürkoğlu ve Nejdet Kuyumcu, şiirler okudu ve sazlar eşliğinde türkülerini seslendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817