banner2779
banner2752
banner2750

SALI PAZARI İÇİN İSTİŞARELER SÜRÜYOR

Başkan Bulut, esnaflarla buluştu

Derince’de salı günleri Çınarlı Mahallesi’nde bulunan Nato Caddesi’ne kurulan Salı Pazarı’nın yeri yapılan düzenlemenin ardından İstiklal Caddesi’ne taşınıyor. Nato Caddesi’nde yaşanan yoğunluğu azaltmak ve burada salı günleri yaşanabilecek olası kaza, yangın gibi durumlarda araç geçişinin sağlanması amacıyla yapılan bu yer değişikliği sonrasında pazarcı esnafı ile Başkan Bulut, bir araya geldi. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda pazarcı esnafı görüşlerini ileterek, yeni pazar alanı arazisinin hisseli olması dolayısıyla yer değişikliğinin bir süre daha yapılmaması ve alınan kararın tekrar gözden geçirilmesini talep etti. Başkan Bulut ise yeni pazar alanının hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar için daha iyi olacağını ifade ederek, mevcut düzenlemenin ilçe için faydalı olacağını belirtti.

Pazarcılardan bir hafta süre talebi

‘Pazarcı esnafımız ve bölge sakinlerinin talepleri önemli’ diyen Başkan Bulut, “Salı Pazarı’nı yeni taşıdığımız alan birden çok hissesi bulunan arazi ve imarda da okul alanı olarak gözüküyor ve bu sorunu çözeceğiz. Bir ve beraber olduğumuz müddetçe bu işlerin altından kalkarız. İlk etapta asfaltlamasını yaptığımız o bölgede sizlerin Salı Pazarı’nı kurmanız gerekiyor. Bunun ikinci aşamasında biz gerekli kamulaştırmaları yapacağız ve üçüncü aşamada buraya Kapalı Pazar projesini inşa edeceğiz. Biz bu yeni pazar alanının kapalı olmasını istiyoruz ama bu bir süreç olarak ilerleyecek. Biliyorsunuz Yenikent’te Kapalı Pazar çalışmamız başladı. Biz sizlerin geleceğini düşünüyoruz ve siz sahiplendiğiniz müddetçe biz sorunları çözeriz” dedi. Toplantının ardından pazarcılar kendi aralarında istişare yapmak üzere bir haftalık süre talep etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751