Salih Koçakelçi İstanbul'da Kaza Geçirdi
Kaza, öğle saatlerinde D-100 Karayolu Okmeydanı mevkii Haliç Köprüsü istikametinde yönünde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, iş adamı Salih Koçakelçi yönetimindeki 41 HD 6001 plakalı BMW, sol şeritte giden ve milletvekilinin oğlu olduğunu söyleyen Erol Turan yönetimindeki 34 G 9293 geçici plakalı Porsche marka araca çarptı. Çarpışmanın ardından kontrolünü kaybeden Erol Turan’ın kullandığı Porsche otomobil bariyerleri parçalayarak metrobüs yoluna girdi. BMW ise yolun seyir halindeki bir araca çarparak durabildi.

Kaza sonrası hurdaya dönen Porsche marka araçtan vatandaşlar tarafından çıkarılan Turan’ın eşi ve iki çocuğu özel otomobillerle hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-100 karayolu Haliç istikameti tamamen, metrobüs yolunun ise bir şeridi trafiğe kapandı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Erol Turan, kazayı şöyle anlattı: “En sol şeritten ailemle beraber giderken en sağdan direk önüme kırmasıyla beni buraya atması bir oldu. Zaten Mobese kameralarında da her şey vardır. Ben 2 yaşında, 3 yaşında çocuğumla ailemle hızlı gidecek bir durumum da söz konusu değil. Hastaneye götürdüler önemli bir şeyleri yokmuş.”

Kaza yapan araçların arkasından otomiliyle seyreden görgü tanıklarından Tahir Abakay, BMW’nin sürekli makas yaparak ilerlediğini iddia ederek, “Yarım metreden bir metreden makaslama yapıyordu. Makaslayınca kurtaramadı. Sağından vurdu ve öndeki arabaya çarptı. Ötekisi de bu tarafa kaydı. Arabada çocukları ve eşi vardı. Yaralılar hastaneye götürüldü. BMW çok hızlıydı, acayip hızlıydı. Ben 110’la geliyordum, BMW’nin hızı 180 vardı.” şeklinde konuştu.

Hızlı olduğu iddialarını kabul etmeyen BMW sürücüsü Salih Koçakelçi ise “İki tarafta da suç var, hata var. Makaslama değil yol müsait olduğu için geçtim. Zaten kameralardan gerekli şeyleri göreceklerdir.” diyerek kendini savundu.

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu’nun her iki istikametinde de araç kuyrukları oluştu. Metrobüs seferleri de araçlar çekilinceye kadar tek şeritten sağlandı. Hurdaya dönen araçlar çekicilerle olay yerinden alınarak parka çekildi.

Araçların çekilmesinin ardından yol trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. (özgürkocaeli)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817