SALİH ŞİRİN MHP’NİN 1. PARTİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ
 MHP Körfez İlçe’de seçim tarihi yaklaşırken arka arkaya belediye meclis üyesi aday adaylarını da açıklamaya devam ediyor.

Tütünçiftlik Esentepe Mahallesi’nde seçim bürosunu açan ilçe yönetimi iki adayında başvurusunu kabul etti. Partiye yapılan her başvuru talebini inceledikten sonra kabulş ettiklerini bu nedenle de dosyası alınanların aday olduğunu belirten MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, seçim merkezinin açılışında AKP’ye veryansın etti. Açılış ve adaylık dosyası kabul törenine Körfez eski  Belediye Başkanı Erhan Yenilmez’de katıldı.

Proğramlarımız Pehlivan’ı boğar

MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, dosya kabulü sırasında yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ın kendilerini proğram sunmamakla suçladığını söyleyerek, ‘’Bizim çok önemli proğramlarımız var bunları ilerde açıklayacağız. AKP’nin proğramları insanları ayrıştırmak, din istismarlığı yapmak, en büyük çalışmaları da yolsuzluk, hırsızlık ve çalmaktır. 11 aday adayları var ve değişim için yola çıktık diyiyorlar. Yunus Pehlivan başarılıysa neyin değişimini yapacaklar. Hırsızlığın, çalmanın nöbet değişimini yapacaklar’’ dedi.

MHP 1. Parti

Daha sonra söz alan MHP Körfez adayı Salih Şirin, ilçede hiçbir hizmetin olmadığını söyleyerek, ‘’İlimtepe’yi dolaştık ve hiçbir hizmet almadıklarını söylediler. Hereke’ye gittik işyerlerinin yarısından çoğu boş, esnaf perişan. İlimtepe’ye ve Körfez’e çok önemli projelerle geliyoruz. Şu anda bunların hepsi kitapçıklar halinde hazır, ama adaylarını bekliyoruz, aksi halde projelerimizi çalıyorlar. MHP şu anda 1. Parti oldu ve seçimlerin de bir numaralı adayıyız. Seçilince yapacağım ilk projeyi de söyleyeyim , gerçek değeri 150 milyon olan ve 16 milyona satılan limanı geri almak’’ dedi.

Seçim merkezinin açılışı dualar yapıldıktan sonra gerçekleşti ve iki aday dosyalarını teslim ettiler.

Dosyasını teslim ederek belediye meclis üyesi adayı olan Süleyman Artun 1955 Muş doğumlu. Bulanık Elmakaya Beldesi’nde Muhtarlık yapan Süleyman Artun, 1988’de Körfez’e geldi. Esnaf olan Artun evli ve 5 çocuk babası.

Başvurusunu yapan ikinci aday Ahmet Soydaş 1949 Gümüşhane doğumlu. Fransa’da işçi olarak çalıştıktan sonra Körfez’e gelen Soydaş, 1999 seçimlerinde MHP’den İl Genel Meclis Üyesi oldu. 2004 yılına kadar bu görevi yapan Soydaş, evli 6 çocuk babası ve emekli.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817