banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 SALİH ŞİRİN SÜPRİZ YAPACAK

MHP Körfez Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Salih Şirin, büyük bir katılım proğramı ile sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Salih Şirin, belediye başkanlığı seçimlerinde iddialı olduğunu ve hem Parti tabanının, hem de kendisinin bayramdan sonra süprizleri olduğunu söyledi. Şirin, bayramdan sonra oldukça iyi bir sayıda üyenin kendisi tarafından partiye toplu kayıt yaptırılacağını, daha sonra tabanın ve kadın kollarının da yüksek rakamlarda üye kaydı ile partiye güç katacaklarını belirtti.

Salih Şirin, MHP Körfez İlçe’ye üye olarak gelecek isimlerden ilçede tanınmış kişilerin de yer alacağını ve AK Parti’den istifa ederek geleceklerini iddia etti. MHP Körfez İlçe Teşkilatı Başkan Zeki Gürsu ile birlikte bayramdan sonra ses getirecek etkinlik ve çalışmalarla partinin yeniden 1999 yılındaki günlere kavuşturulacağını belirtiyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826