banner2752
banner2750
banner2776

Salih Şirin, “Uzun Süre Sonra  Seçimi Kazanmaya Çok Yakınız”

Salih Şirin, Bozkurt Uslu ile ilgili değerlendirme de yaparak, “Bozkurt Uslu bizim kardeşimiz ve kendisi hakkında hiçbir olumsuz hiçbir düşüncem, konuşmam olmadı. Benim çocukluk arkadaşımdır, sonuç ne olursa olsun birbirimiz destekleyerek, kazanmak için çalışmalıyız. CHP’nin Körfez’de başkanından, son üyesine kadar hepsi benim kardeşimdir. İYİ Parti yeni kurulan bir partidir, bu nedenle önemli olan geçmişte alınan oyların fazlalığı değil, hedef ve sonuç olmalıdır. 15 yıldır Körfez AK Parti tarafından yönetiliyor, belki de uzun zamandan sonra ilk kez seçim almaya bu kadar çok yakınız. Bu fırsatı aramızda çekişerek kaçırmamalıyız. Oyunlara gelmeden birliğimizi sağlayarak, halkın istek ve doğrultusunda çalışmalıyız. İttifak demek bir arada olmak demektir” dedi.

“Rozetim Olmayacak”

Salih Şirin, belediye başkanı seçildiği gün rozetini çıkartacağını söyleyerek, “Hizmet etmek için geliyoruz. Belediye başkanının rozeti olmaz, ben halka hizmet için adayım. Hiç kimseyi üzmeye, kırmaya lüksümüz yok. Allah nasip ederse geldiğimiz zaman halk hizmetin nasıl yapıldığını görecek. Halkla iç içe, özledikleri eski, dürüst ve halkçı belediye yönetimi ve her kesimi temsil eden, parmakla gösterilen bir kadro ile görev almaya geliyoruz” şeklinde konuştu.

“Halk Kucakladı”

Salih Şirin, saha çalışmaları sırasında gittikleri yerlerde halkın kendilerini kucakladıklarını ve mutlak destek sözü verdiklerini söyledi. Salih Şirin, en son ziyaret için gittikleri Hereke’de, Çınaraltı kafede toplantı yaptı ve kalabalık bir vatandaş gurubu tarafından karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan Kerim 5 yıl önce

Salih şirin dürüst bi insan inaniyorumki belediyeyi alırsa körfezi güzelleştirip geliştirecektir.

Avatar
Hasan 5 yıl önce

çok doğru isabetli karar körfezi bilen birisi Salih şirin.Ekibine körfezin sevilen insanlarını alırsa başarı yakalanır.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680