banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Salona sığmadılar
 Umut Der tarafından Körfez’de düzenlenen ‘’Kutlu Doğum Haftası’’ etkinlikleri kapsamındaki gösteride, salon kalabalığı almaya yetmedi, salon dışında da adım atacak yer kalmadı.

Umut Der tarafından düzenlenen etkinliklerden ilki Körfez’de, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde yapıldı. Dernek Genel Başkanı İzzet Kazak ve Körfez Şube Başkanı Ahmet Kazak tarafından orgaznise edilen gösteri, Kur’an Tilaveti ve konuşmalarla başladı. Peygamber Efendimizin doğumu ve örnek hayatının anlatıldığı konuşmalardan sonra, Mevlid, ilahiler ve konuşmacı Zülküf Yel’in ana konuşmasıyla dfevam eden etkinlik, Peygamber Efendimizin hayatı hakkında yapılan sınavda derece alan ilk üçe ödül verilmesiyle tamamlandı.

5 Nisan’da İzmit Perşembe Pazarı alanında, daha sonra da il dışında etkinlik yapacak olan derneğin, Körfez’deki organizasyonunda salon kalabalığı almaya yetmedi. Salon tıklım tıklım dolarken, dışarıya ek sandalye konulmasına rağmen yine de kalabalık ayakta kaldı ve sonuna kadar etkinliği takip ettiler. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826