SAMİ ÇAKIR'LA SAHURA KADAR KÖRFEZ TURU ATILDI

Çalışmaların ilk başmağında Ağadere ve Tuğrul Caddesi dolaşılarak esnaf ziyareti yapıldı. Sami Çakır, ziyaretler sırasında esnafın elini sıkarak, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı ve destek istedi.

Ziyaretler sırasında esnafın yanı sıra ilçede şubeleri bulunan bankalara da giren AK Parti ekibi, burada da personel ve idarecilerle sohbet ettiler.

Hereke devam

Tütünçiftlik’te esnaf ziyaretleri yapan Sami Çakır, İsmail Baran ve Şener Söğüt, akşam saatlerinde Hereke’ye geçtiler.

İftarı Yukarı Hereke Kültür Merkezi’nde dernek yönetimi ve üyelerle açan gurup, ardından Cengiz ve Ayşe Bilici ailesine misafir oldular.

İlerleyen saatlerde tekrar Körfez’e gelen AK Parti heyeti, Körfez Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği ile Körfez Karadenizliler Derneği’ni ziyaret  ettiler. Sahura kadar devam eden çalışmalarda 24 Haziran seçimi anlatıldı, destek istendi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajları iletildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817