SAMİ ÇAKIR, YENİDOĞAN PAZAR ESNAFIYLA GÖRÜŞTÜ
 Milletvekili adayları çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.. AK Parti İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi kapsamında İzmit’te sık sık vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelen Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır bu kez Yenidoğan Pazar esnafını ziyaret etti. Pazar esnaflarına yapılan ziyaretlerde Çakır’a İlçe Yöneticisi Sevgi Çiftçi, Mahalle Başkanları Ahmet Esin, Ergün Mencik ve Bülent Doğan eşlik etti.

 

ESNAFIN ROLÜ ÖNEMLİ

Bütün bir Pazar boyunca her bir tezgaha uğrayan Sami Çakır, pazarcı esnafın elini sıktı ve sohbet etti. Alışverişe çıkan vatandaşlarla da görüşmeyi ihmal etmeyen Çakır’ı bölge sakinleri çok sıcak karşıladı. AK Parti’ye olan sevgilerinin büyük olduğunu söyleyen Pazar esnafı,  Pazar esnafı, yapılan çalışmalardan memnun memnuniyetini dile getirerek, yapılan ziyaretten dolayı Çakır’a teşekkür etti. Milletvekili Adayı Çakır’da esnafa teşekkür ederek, ülkenin ve kentin gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817